Marknadskoordinator

till Göteborg

Bli vår egen spindel i nätet!

 

Du utvecklar och driver vår marknadsföring i alla våra digitala och sociala medier. Vi förutsätter att du är en fena i Photoshop och InDesign samt att du gillar att skriva säljande texter.

 


Tjänsten omfattar: 

Du kommer i tjänsten producera alla våra nyhetsbrev, både copy och layout. Du ansvarar även för våra mailregister. Vi hoppas att du är den personen som ser till att vi hänger med digitalt. Du jobbar bl.a. med re-marketing & re-targeting, Google adwords och Google analytics i ditt dagliga arbete. Du styr våra sociala medier i form av Facebook, Instagram och Linkedin – allt från skapandet av tävlingar till regelbundna uppdateringar. Tjänsten innebär även produktion av enklare annonser och banners.

För att axla rollen som marknadskoordinator hos oss på Boomr behöver du ha goda kunskaper i Photoshop & InDesign. Därtill kommer tjänsten innebära ansvar över våra 5 hemsidor som vi driver idag, där uppgifterna kommer kretsa kring att leverera texter, bilder, uppdateringar och samarbete med vår reklambyrå. Andra arbetsuppgifter som innefattar rollen kommer vara att ta fram snyggt material kring våra olika tjänster, vilket kan vara allt mellan offerter och produktblad. 

 

Kvalifikationer: 

Du har erfarenhet och/eller utbildning inom något av ovan. Du är en stjärna på att skriva säljande texter. Du har öga för design och layout. Ett brinnande intresse för digital marknadsföring och sociala medier.

Tanken är att du kan orientera dig i följande:

  • WordPress
  • Google Ads, Ads Editor, Google Analytics 
  • Facebook Business Suite, samt gärna LinkedIns verktyg. 
  • Mailautomatiseringsverktyg (ex Apsis) 

Vi kräver inte att du har all erfarenhet eller 100 % kunskap om arbetsuppgifterna. Det viktiga är att du har viljan att lära dig – att utveckla både dig själv och Boomr AB.

Intresserad? Hör av dig!

Click or drag a file to this area to upload.
Kan kompletteras vid senare tillfälle.
Click or drag a file to this area to upload.
Kan kompletteras vid senare tillfälle.