Administratör

med högt fokus på kunden

Boomr AB fortsätter att växa och söker nu en driven administratör med högt fokus på kunden.
Brinner du för att arbeta i en roll där du kan göra skillnad och bli en del av ett företag med stora framtidsvisioner? Då ska du söka tjänsten som Administratör hos Boomr AB.

Boomr har en lång erfarenhet av smarta tjänster som förenklar och skapar trygghet för företag. Vår digitala plattform förenklar och automatiserar administrativa och repetitiva uppgifter inom många delar av företagsprojekt och ekonomi. Vi erbjuder dessutom affärsjuridisk spetskompetens genom våra jurister. Läs mer på www.boomr.se.

Det är viktigt att man trivs och har roligt på jobbet, därför har vi med jämna mellanrum gemensamma aktiviteter, workshops, och resor. Vi erbjuder även frukost dagligen samt friskvårdbidrag.


Om tjänsten

Som administratör hos oss har du ett varierat och självständigt arbete med inriktning på service och administration. Tjänsten innebär att du kommer att arbeta med allt från orderhantering, fakturering och kundtjänst. Du kommer att vara en viktig del i att förändra och förbättra våra rutiner för att effektivisera våra arbetsprocesser. Ett omväxlande och intressant arbete med goda utvecklingsmöjligheter!

Vi erbjuder dig:

Heltidstjänst med placering i Mölndal.
Du blir en del av ett härligt team på tre personer.

Kravprofil

För att trivas och bidra i rollen tror vi att du brinner för att leverera en hög service och trivs med att ha ett variationsrikt arbete med dynamiska dagar. Vi ser gärna att du har en gymnasialutbildning eller eftergymnasialutbildning i administration. Arbetserfarenhet inom administration är meriterande. Oavsett tidigare erfarenhet lägger vi stor vikt vid ordning och reda. Du har goda datavanor och du talar och skriver flytande i svenska. Det är meriterande om du har erfarenhet av Visma Administration.

Kompetenser och personliga egenskaper

Som person är det viktigt att du är bekväm att arbeta med människor. Du är tydlig, strukturerad och kan arbeta mot omgivningens önskemål. Arbetet i sig är väldigt omväxlande med många utmaningar och problemlösning. Du har ett eget driv, är delaktig i beslut och gillar att arbeta i processer med mål om ständig förbättring. För att lyckas med arbetet krävs det att du är lösningsfokuserad i ditt sätt att jobba.
Utöver detta är du rak och tydlig i din kommunikation, gillar att ha många bollar i luften och har lätt för att samarbeta.

Låter detta som är tjänst för dig? Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Eventuella frågor och ansökningar tas emot per mejl: ansokan@boomr.se

Har du frågor eller funderingar gällande tjänsten tas dessa emot av Cristina Vasilescu på cristina.vasilescu@boomr.se alternativt 0720-78 25 42.

Adress
Boomr AB
Krokslätts Fabriker 32
43137 Mölndal

Varmt välkommen med din ansökan önskar vi på Boomr AB!

Sista dag att ansöka är 2022-02-13.

Click or drag a file to this area to upload.
Kan kompletteras vid senare tillfälle.