Vi söker Snickare

Är du vår nya snickare?

Lockas du av tanken att arbeta med frihet under ansvar och att ha en omväxlande vardag? Har du dessutom arbetserfarenhet som snickare? Perfekt, då kan det vara dig vi söker!
Vi på BKM Bygg & Inredningsmontage AB söker nu en snickare till vår verksamhet!


Om tjänsten

Hos oss på BKM Bygg & Inredningsmontage har du varierande arbetsuppgifter där du får utrymme att utvecklas i din yrkesroll. Du kommer arbeta med projekt som löper 5–6 dagar innan du beger dig vidare till nästa arbetsplats. Du erbjuds därför ett spännande och omväxlande arbete där varje vecka är olik nästa! Rollen och dess arbetsuppgifter innefattar till stor del demontering och köksmontage där du kommer arbeta mot privatkunder. Tillsammans med ett engagerat team kommer du också arbeta med renoveringsarbete för att förverkliga våra kunders bostadsdrömmar. Du kommer arbeta i och omkring Malmö, Lund, Ystad och Trelleborg.

Om dig

För att trivas i din roll som snickare tror vi att du är självgående, serviceinriktad och samarbetsvillig. För dig är det viktigt att leverera högsta kvalitet där du förstår vikten av nöjda kunder. Struktur och kvalitet är därmed A och O för dig. Vidare tror vi att du tycker om att planera och ansvara för såväl dig själv som för ditt arbetslag. Våra förhoppningar är att du är en fena på att samarbeta där du, precis som oss, ställer upp för dina kollegor. Vi tror helt enkelt att du trivs bäst i en varierande miljö fylld med stort engagemang!

Eftersom vi anser att våra medarbetare och deras kompetens är vår främsta styrka har vi några önskemål från dig:

  • Yrkesbevis alternativt några års erfarenhet som snickare
  • B-körkort
  • Talar flytande svenska

Du får en bil med verktyg på plats.

Om oss

Vi på BKM Bygg & Inredningsmontage AB är ett företag från Skåne som arbetar med byggservice mot privatkunder. Vi arbetar för att uppfylla våra kunders bostadsdrömmar genom montering av kök och badrum samt övrig nybyggnation, tillbyggnad och renovering. Service och kvalitet är hörnstenar i allt vi gör, där vi alltid strävar efter att skapa det absolut bästa för våra kunder. Det är trots allt denna ambition som gjort att våra kunder är så pass nöjda att vi behöver utöka vår verksamhet!

Visst låter det intressant? Skicka in din ansökan omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot att höra av dig!

Vid övriga frågor är du välkommen att höra av dig till Daniel Borkowski på byggkmdaniel@gmail.com

Skicka in din ansökan snabbt och smidigt här!