Plåtslagare

Kungälv

Driven fordonstekniker sökes till spännande tjänst hos Bilab i Kungälv

Vill du utvecklas och anta utmaningen att göra din karriärresa i ett företag med en framgångsrik historia? Vill du dessutom vara med i uppbyggnaden av en ny servicemarknadsorganisation med starka varumärken? Just nu söker Bilab i Kungälv efter en ny fordonstekniker till en spännande tjänst!


Om tjänsten

I tjänsten som fordonstekniker hos oss på Bilab kommer du att arbeta med med karosserireparationer, byte av karosseridelar, riktbänksarbeten och glasarbeten på personbilar och lätta lastbilar. Du kommer att ingå i ett team av erfarna kollegor där ni tillsammans arbetar och utvecklas tillsammans i företaget. I tjänsten som fordonstekniker hos oss kommer du att få kontinuerlig utbildning och vidareutveckling i din roll med några av marknadens främsta varumärken.

För att söka denna tjänsten är det krav på B-körkort. Det är även ett måste att tala svenska både i tal och skrift, och det är även meriterande om du har en förståelse för engelska.

Om dig

Vi söker dig som är en noggrann talang och vi ser gärna att du har erfarenhet av dagens bilteknik. Vi tror även att du är en ambitiös och ansvarstagande person som har en stark vilja att lösa problem. Det är ett stort plus om du har ett motorintresse och drivs av en stor nyfikenhet för branschen. Det är även viktigt att du trivs med att arbeta självständigt såväl som att arbeta i ett team med andra människor. Om du dessutom är serviceinriktad, positiv och social person så kommer du att passa in mycket bra hos oss.

Vidare ska du ha en fordonsteknisk utbildning eller annan relevant teknisk utbildning. Det är meriterande om du har några års arbetslivserfarenhet som skadetekniker, men stort vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang.

För övrigt är det meriterande med följande:

  • AC-behörighet.
  • Erfarenhet och kunskap av arbete med varumärkena VW, Audi och Skoda.
  • Tidigare erfarenhet från arbete som bilskadetekniker/plåtslagare.
  • Datorvana

Om oss

Vi på Bilab Kungälv AB grundades 1963 och är auktoriserad återförsäljare för Audi, Volkswagen, Volkswagen Transportbilar och Scania Lastbilar. Vi har försäljning, serviceverkstad, skadeverkstad, reservdelsförsäljning, biluthyrning samt finansiering i vår anläggning i Kungälv där vi är 90 anställda och omsätter 500 miljoner.

Hos oss erbjuder vi goda möjligheter till utbildning och karriär, som medarbetare på Bilab blir du del av en härlig grupp med god sammanhållning och självklart har vi kollektivavtal och bra förmåner för våra anställda.På Bilab värnar dessutom om våra anställdas hälsa och det visar vi genom att erbjuda friskvårdsbidrag. Genom friskvårdsbidraget bidrar vi med 5000 kr för friskvårdsaktiviter som ska främja våra anställdas välbefinnande. Vi anser även att den personliga utvecklingen på företaget är viktigt och visar det genom att ge varje medarbetaren en personlig utvecklingsplan. Vår vision är att tillsammans bygga en arbetsplats  för framtiden där vi växter och utvecklas i takt med företaget.

Det allra mest givande med arbetet som fordonstekniker på Bilab är att man har omväxlande arbetsuppgifter och får vara kreativ i sitt jobb. Man får även ständigt utmana sig själv i arbetet och det finns dessutom mycket utbildningsmöjligheter. Det som också gör Bilab till en bra ar-betsgivare är att de värnar om sina anställda samt att det finns stora möjligheter att jobba sig upp inom företaget och göra karriär

Våra medarbetare berättar

Vid frågor om tjänsten, kontakta vår Verkstadschef, Daniel Karlsson på telefonnummer: 0303-620 27 eller via e-post: Daniel.karlsson@bilab.se
Intervjuerna kommer att ske löpande.

Känner du att detta stämmer in på dig, är du välkommen ed din ansökan redan idag!