Battenfeld

Servicetekniker

Halmstad

Optimistisk, skarp och nyfiken – stämmer det in på dig? Trivs du bra i en dynamisk miljö? I så fall är det just dig vi söker. Vi erbjuder en varierande och spännande tjänst på en bra arbetsplats med ett härligt team. Läs vidare!


Om tjänsten

I tjänsten som servicetekniker kommer du att hantera service, underhåll, felsökningar och installationer av maskiner. Du erbjuds en dynamisk miljö där du företagsamt får arbeta med service och underhåll hos våra uppdragsgivare. Du kommer att resa mycket, varför vi också hoppas att du trivs bra med det. Vi erbjuder därför förmåner som tjänstebil för att smidigt kunna ta dig till våra uppdragsgivare.

Vidare kommer du att arbeta självständigt och ha återkommande kontakt med de företag vi utför service åt. För att ständigt hålla dig uppdaterad om det senaste inom sortimentet som vi erbjuder, får du regelbunden internutbildning tillsammans med dina medarbetare.

 

Om dig

Vi tror att du är en social, nyfiken och driven person som gillar att arbeta såväl självständigt som med andra. Då vi är ett team som gärna har trevliga samtal tillsammans och har nära till skratt hoppas vi att du också är en gladlynt person med ett optimistiskt förhållningssätt.

Vi hoppas att du trivs med ett utmanande arbete och gillar att arbeta fram lösningar eftersom tjänsten som servicetekniker är både varierande och kräver ett skarpt öga. Vidare har du en teknisk bakgrund med elutbildning på gymnasienivå eller motsvarande erfarenhet. Du har också körkort för personbil.

Det är meriterande om du har erfarenhet av automation, ritningsläsning och/eller ABB-robotar och har jobbat inom plast- och gummiindustrin tidigare.

 

Om oss

Battenfeld Sverige AB levererar maskiner och service för företag inom plast- och gummiindustrin. Vår vision är att vara den självklara leverantören och servicepartnern inom branschen i hela Norden. Verksamheten startade 1978 vilket innebär både en lång erfarenhet men också en avsevärd bredd i sortimentet som vi erbjuder. Genom samarbete med en rad framstående europeiska leverantörer inom branschen kan vi erbjuda allt från formsprutor och robotsystem från Wittmann Battenfeld till återvinningssystem från NGR och Herbold. Vårt huvudkontor är baserat i Halmstad.

Vad säger medarbetare?

Vi lät en av våra medarbetare berätta om hur det är att jobba hos oss.

På Battenfeld erbjuds en arbetsplats där man får möjlighet att växa i sin roll. Vi är ett litet företag där man får breda ansvarsområden – en perfekt plats för någon som vill utmanas. I min roll som kontorschef är vardagen både omväxlande och utmanande, vilket jag trivs väldigt bra med. Vidare har företaget korta beslutsvägar som gör att alla medarbetare är med och påverkar utvecklingen. Det gör också att vi håller ihop på ett sätt som kanske inte är vanligt på alla arbetsplatser. Det är en härlig stämning med kollegorna, vilket kommer av att Battenfeld är ett så familjärt företag. – Vi har kul på jobbet, under fikan och lunchen, och samtalen kryddas med roliga samtal om precis allt du kan tänka dig. Dessutom gör vi aktiviteter tillsammans, som medarbetare får ta sig an och anordna. Allt från att cykla tandemcykel på Ven och anordna quiz till att spela padel och klättra i höghöjdsbanor. På så sätt har vi väldigt roligt ihop.

säger Anna Kron, kontorschef på Battenfeld Sverige AB.

Kontakt och ansökan

Vill du veta mer? Kontakta då Nicklas Oliv, Servicechef, på mail nicklas.oliv@battenfeld.se eller telefon 035-15 59 58.

Inkomna ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Så vänta inte med att söka!

 

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.