Arctic Paper

Säljkoordinator

med systemkompetens

ARCTIC PAPER S.A. är en av de ledande tillverkarna av högkvalitativt grafiskt finpapper i Europa. Bolaget producerar bestruket och obestruket träfritt papper för kvalitetsmedvetna kunder som tryckerier, bokförlag, tidningsutgivare, reklambyråer, pappersdistributörer och förpackningsföretag. Produktportföljen inkluderar välkända varumärken som Amber, Arctic, G-Print och Munken. I bolaget finns tre pappersbruk, Arctic Paper Munkedals, Sverige. Arctic Paper Grycksbo, Sverige och Arctic Paper Kostrzyn, Polen. Produktionskapaciteten för de tre bruken är cirka 700 000 ton papper per år. Huvuddelen säljs genom 14 av bolagets egna försäljningskontor i Europa. Arctic Paper S.A. är noterat på börsen i Warszawa sedan oktober 2009 och sedan december 2012 på NASDAQ i Stockholm.

Arbetsuppgifter

Sales Support på Arctic Paper Grycksbo har som uppgift att säkerställa bästa möjliga service åt företagets kunder. I rollen som säljkoordinator med systemkompetens ingår du i teamet Sales Support där du även koordinerar marknadsrelaterade frågor som berör våra affärssystem (OV/CSM) samt stöttar teamet i operativa systemlösningar. Du hjälper våra internationella säljbolag, agenter och kunder med koordinering av order samt andra administrativa uppgifter. Du hanterar och ansvarar för orderns gång från orderläggning till fakturering, samt för information om produktsortiment, leveransmöjligheter och leveransvillkor. I arbetsuppgiften ingår även logistikkoordinering av order utanför Europa med leveransplanering, dokumenthantering och förtullning. Du samverkar externt med säljbolag, kunder och agenter på respektive marknad, men har även interna kontakter med produktionsplanering, leveransavdelning, utlastning, efterbearbetning och teknisk kundtjänst.

Kompetens och personliga egenskaper

Du har en genomförd utbildning på högskolenivå inom lämpligt ämnesområde eller har motsvarande relevant arbetserfarenhet. Du är ansvarstagande, engagerad, bra på att samarbeta och har en egen drivkraft. Du har också en positiv attityd, arbetar strukturerat och har analytisk förmåga samt vill leverera god service. Tjänsten kräver att du har goda kunskaper i engelska, skriftligt och muntligt samt goda system/IT-kunskaper. SQL-kunskaper är meriterande.

Vi välkomnar alla sökande som uppfyller våra krav, oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund.

Urval och intervjuer sker löpande dock vill vi ha din ansökan senast den 8 september 2019.

Vid frågor om ansökan kontakta rekryteringsansvarig, Jessica Leitner, 070 6810843.

 

 

Ansök här