Driftmaskinist dag till Ångcentralen

ARCTIC PAPER S.A. är en av de ledande tillverkarna av högkvalitativt grafiskt finpapper i Europa. Bolaget producerar bestruket och obestruket träfritt papper för kvalitetsmedvetna kunder som tryckerier, bokförlag, tidningsutgivare, reklambyråer, pappersdistributörer och förpackningsföretag. Produktportföljen inkluderar välkända varumärken som Amber, Arctic, G-Print och Munken.

I bolaget finns tre pappersbruk: Arctic Paper Munkedals, Sverige, Arctic Paper Grycksbo, Sverige och Arctic Paper Kostrzyn, Polen. Produktionskapaciteten för de tre bruken är cirka 700 000 ton papper per år. Huvuddelen säljs genom 14 av bolagets egna försäljningskontor i Europa. Arctic Paper S.A. är noterat på börsen i Warszawa sedan oktober 2009 och december 2012 på NASDAQ i Stockholm.


Driftmaskinist dag till Ångcentralen

Motiveras du av att ha en viktig roll på ett framgångsrikt, spännande företag med lång tradition? Vi på Arctic Paper Grycksbo behöver just nu en samarbetsvillig och engagerad person som är beredda att ta sig an rollen som Driftmaskinist dag på Ångcentralen.

Arbetsuppgifterna består i att vara behjälplig för tekniker, driftoperatörer och blockchef Ångcentral/Råvaror.

Ångcentralens ansvarsområde är bl a drift och skötsel av Ångcentralen, kem/mek vattenverk, avloppsvattenrening, biorening, kompressorer, pelletsanläggning, portvakt (kvällar och helger) samt kringutrustning.

Du har minst genomförd utbildning på gymnasienivå. Du är utbildad driftmaskinist/drifttekniker med inriktning mot energi och miljö eller har annan likvärdig teknisk utbildning och erfarenhet. För befattningen krävs att du har B-körkort och att du har fyllt 18 år.

Du har förmåga att arbeta självständigt, har ordningssinne och är ansvarstagande. Du är bra på att samarbeta.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och innebär i grunden dagtid men omfattar även att ersätta skiftgående operatörer vid frånvaro.

Lön enligt avtal.

Urval och intervjuer sker löpande dock vill vi ha din ansökan senast den 2021-04-07

Vid frågor, kontakta S-E Back, Blockchef Ångcentralen/Råvaror, tel. 010-451 8124 eller rekryteringsanvarig Malin Wedholm, HR, tel. 010-451 8073.

Vad kan Arctic Paper erbjuda dig?

Arctic Paper Grycksbo AB är Falu kommuns största privata arbetsgivare, som månar om sina anställda genom att bl. a erbjuda en bra arbetsmiljö som präglas av bra samarbete över avdelningsgränserna. Här erbjuds du en möjlighet att arbeta med erfarna, ansvarstagande och kompetenta kollegor som har roligt tillsammans på jobbet. Det händer mycket hos oss både vad gäller nya produktprojekt och investeringar och det finns stora möjligheter att jobba med förbättringar och förverkliga idéer.

Utöver den unika kunskap och erfarenhet vi samlat på oss under åren, har vårt miljöarbete även gjort oss till ett av de grönaste pappersbruken i Europa. Vi använder oss av ett hållbarhetsperspektiv i alla aspekter av vår verksamhet, från valet av förnybara, certifierade råvaror och en miljömässigt uthållig produktionsprocess, till ansvarsfull fossilfri energianvändning.

 

ANSÖK HÄR