Almedahls

Order & Logistics

Kinna

Varje bra berättelse har en början 

Den nya Almedahls har sitt ursprung i starka nordiska designtraditioner som går tillbaka till grundandet av företaget 1846. Företaget är uppkallad efter Alma, dotter till grundaren Hans Wesslau. Till och med idag heter området för den första fabriken Almedal. Almedahls är ett av de äldsta företagen i den västra delen av Sverige och har odlat och tillverkat textildesignprodukter i generationer.

 


 

Nu vill vi på Almedahls förstärka vår Supply chain-avdelning med en positiv och driftig person som vill vara med och styra och driva våra flöden mot kund. Är du strukturerad, lösningsorienterad och trivs med kundkontakt samt med varierande uppgifter i en dynamisk miljö kan du vara den vi söker.

Uppgifterna innefattar (men är inte begränsade till):

  • Hantering och planering av kundorder och reklamationer
  • Materialplanering
  • Distribution
  • Kundservice & rådgivning

Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande.

 

Kontakt

Andreas Jörgner, Supply chain manager

Telefon: 032-079 40 77

Mobiltelefon: 076-677 44 77

E-post: andreas@almedahls.se

 

 

 

Vi tar inredningslösningar till våra kunder.

Våra produkter är utvecklade för både hem och allmänna utrymmen, och Almedahls unika design finns också som personlig tillbehör. Kompromisslös kvalitet, unik modern design och hållbarhet går igenom allt vi gör.

Almedahls erbjuder hela utbudet från stora nyckelfärdiga inredningslösningar i fönsterbeläggningar, mattor och möbler, till en inspirerande designprodukt för ditt hem. Vi drivs i grund och botten av relationer med våra kunder.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Click or drag a file to this area to upload.