Alberum söker

Jurist

Jurist med stort hjärta? Då har du kommit rätt! 

Nu har du chans att hjälpa oss hjälpa andra. Vi söker dig som vill vara med och leda förändringen inom personlig assistans!

Alberum är Sveriges ledande bolag som enbart fokuserar på brukarledd personlig assistans. Vårt erbjudande är enkelt – våra kunder ska få full bestämmanderätt över sin assistans – på riktigt. Detta gör vi genom att underlätta för våra kunder som vill driva sin personliga assistans i egen regi.


Vi är fortfarande ett ungt företag och här finns stor möjlighet till personlig utveckling! Som jurist hos oss kommer du ha stort inflytande över den fortsatta utvecklingen och vara den första juristen som anställs, jämte vår chefsjurist. 

 

Vad som gör arbetet på Alberum lite extra trevligt: 

  • Tjänstepension och försäkringspaket via Max Matthiessen
  • Maximalt friskvårsbidrag på 5000 kr per år
  • Årlig julfest med respektive
  • Årlig konferensresa utomlands
  • Oslagbar utsikt över Örebros skyline från kontoret

 

Din roll hos oss:

I rollen som jurist kommer du att vara ombud för våra kunder och ansvara och driva deras juridiska ärenden. Med andra ord blir du vägledaren mot ett mer självbestämmande liv för våra kunder och en ovärderlig spelare för såväl oss som för våra kunder. Arbetet innebär allt från nyansökningar till ansökning om utökning och överklaganden. Vi arbetar proaktivt, vilket innebär att du ska ha ett konsultande arbetssätt gentemot kunden.

 

Vem är vår nya team-player? 

För att kunna briljera hos oss behöver du ha färdigställt juristprogrammet eller annat rättsvetenskapligt program. Utöver det ser vi erfarenhet och långa meritlistor som ett trevligt plus i kanten men inget krav. Passar du in i vårt team och vår arbetsmiljö, ja men då är det stor chans att det är just dig vi söker! 

Vi tror även att vår nya jurist är strukturerad till perfektion, lyhörd och färgsprakande ansvarsfull. Är du dessutom en riktigt team-player med strålande samarbetsförmåga, prestigelös inställning som också besitter förmågan att kunna arbeta självständigt? Då ska vi absolut ta oss ett snack!

 

Bra att veta om denna fantastiska tjänst: 

  • Tjänsteresor med övernattning kan förekomma i begränsad omfattning
  • Tjänsten är placerad i Örebro
  • Tjänsten påbörjas omgående enligt överenskommelse

 

Vilka är vi? 

Vi på Alberum har arbetat inom assistansbranschen på flera olika sätt sedan år 2009. Under tiden har vi kunnat följa utvecklingen på nära håll. Vi har även en samlad, gedigen erfarenhet inom just juridik, redovisning, lönehantering och administration – de delarna som är viktiga att de sköts på ett korrekt sätt för att kunna driva sin assistans i egen regi.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.