NP3 Fastigheter

Affärsansvarig

Östersund

Affärsansvarig/förvaltare till expansivt fastighetsbolag

Är du en van relationsbyggare med intresse för affärer och fastigheter? NP3 fastigheter AB erbjuder dig chansen att bli en del av vårt team i Östersund.


Om företaget

NP3 är ett kassaflödesorienterat fastighetsbolag med fokus på kommersiella förvaltningsfastigheter med hög direktavkastning i främst norra Sverige. Den 31 mars 2022 uppgick fastighetsbeståndet till   1 816 000 kvadratmeter uthyrbar area fördelat på 458 fastigheter inom segmenten handel, industri/logistik, kontor och specialfastigheter. Fastighetsvärdet per den 31 mars 2022 uppgick till  17,9 miljarder kronor. NP3-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm, large cap. NP3 grundades 2010 och har säte i Sundsvall.

Arbetsuppgifter
Som affärsansvarig har du resultatansvar för ett större antal fastigheter och arbetar främst med att hyra ut vakanta lokaler, omförhandla befintliga avtal och säkerställa att våra hyresgäster är nöjda. Du arbetar med att hitta nya och effektiva lösningar för att möta hyresgästernas förändrade behov.       Tillsammans med en kollega förväntas du även ta ansvar för fastigheternas tekniska förvaltning vilket även innefattar projekt och energifrågor. Du planerar och följer upp avtalade aktiviteter samt säkerställer att rätt information finns tillgänglig för både hyresgäster och leverantörer.

Genom att vara tillgänglig och engagerad i hyresgästernas verksamhet har du förutsättningar att föreslå till- eller ombyggnationer för att skapa funktionella och anpassade lokaler. Tillsammans med dina kollegor har du administrativt ansvar och följer upp budget, tidplaner och annat för att säkerställa ett hållbart strategiskt arbete framåt. I tjänsten ingår även kontakt med kommun och näringsliv kring fastighetsutveckling, detaljplaner och byggrätter. Du rapporterar till Affärschef Norr.

Som person är du engagerad och har stor förmåga att arbeta självständigt utifrån fastslagna ramar. Du är en viktig spelare för NP3 i vår tillväxtresa där ditt driv och intresse för affärsutveckling, fastigheter och kundsamarbeten gör skillnad.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

Vi söker dig med relevant eftergymnasial utbildning som t.ex. fastighetsmäklare, ekonom, fastighetsekonom eller ingenjör och/eller några års erfarenhet från fastighetsbranschen. Arbete inom lokaluthyrning / fastighetsförvaltning och kunskap om hyresjuridik är meriterande men inte ett krav. Du prioriterar att göra affärer men trivs också med att arbeta brett med allt från leverantörer och fastighetstekniska frågor till administrativa uppgifter och hyresgästärenden.

Som person är du engagerad och har stor förmåga att arbeta självständigt utifrån fastslagna ramar. Du är en viktig spelare för NP3 i vår tillväxtresa där ditt driv och intresse för affärsutveckling och kundsamarbeten gör skillnad. Goda kunskaper i Officepaketet (främst Excel), kommunikation på både svenska och engelska i tal och skrift samt B-körkort är ett krav.

NP3s organisation är platt och decentraliserad vilket främjar en entreprenöriell och kreativ kultur bland medarbetarna. Varje medarbetare får ta stort ansvar inom sitt eget kunskapsområde, vilket syftar till att skapa engagemang och arbetsglädje. Då organisationen är decentraliserad och ledarskapet informellt krävs det att du är självständig, proaktiv och har ett eget driv. Därför fäster vi stor vikt vid personlighet och engagemang. Vi erbjuder dig ett brett arbetsfält med stort ansvar och mycket frihet att strukturera ditt eget arbete. I likhet med oss har du kunden hela tiden i fokus och det ska kännas naturligt för dig att arbeta efter våra ledord: personlig, engagerad och affärsmässig.

 

Övrig information

Start: Under sommaren/hösten med hänsyn till uppsägningstid. Vi gör ett löpande urval, vänta inte med din ansökan

Plats: Östersund

Lön: Enligt överenskommelse

Vill du veta mer? Kontakta Affärschef Norr Maria Paringer eller COO Marie Selin

Vi ser fram emot din ansökan!