TJÄNSTER

Enklare rekrytering med SMW Group

Stora företag samt kommunala, regionala och statliga organisationer har ett ständigt behov av rekrytering. Genom SMW Group förenklas rekryteringsprocessen – för er och för potentiella kandidater.

 

SMW Group erbjuder en lösning för rekrytering som är mer kostnadseffektiv än annonsering i traditionella medier och mycket mer träffsäker. Tillsammans med vår samarbetspartner Facebook och de kompetenskrav som ställs i annonsen – till exempel utbildning, kunskap, geografisk plats, arbetslivserfarenhet, intressen och digitalt beteende och erfarenhet – styr vi er annonsering så att den enbart visas för kandidater som lever upp till era önskemål.

 

Rekrytering i sociala medier underlättar spridning av annonsen och gör det möjligt för till exempel era anställda att dela annonsen i sina egna nätverk. Det stärker ert varumärke som arbetsgivare och ökar annonsens attraktivitet. SMW-Group länkar alltid från annonsen i sociala medier direkt till er webbplats. Det ger ett seriöst intryck och varje rekrytering blir en del av ert marknadsföringsarbete samt genererar trafik till er sajt. Eftersom all annonsering görs i digitala kanaler, kan vi ta fram ett statistiskt underlag som visar vilket intresse annonsen genererat. Det hjälper er att förfina era rekryteringsprocesser och förbättra förutsättningarna att attrahera rätt kandidater – i dag och i framtiden.

 


 

 

 

 

Våra tjänster

Med SMW:s egenutvecklade program och rekryteringsverktyg, i kombination med vår unika metod att skräddarsy varumärkesstärkande rekryteringslösningar kan vi rikta era annonser mot exakt rätt målgrupp på Facebook, LinkedIn och Instagram. Genom vår lösning når din annons bara de personer som uppfyller era kompetenskrav.

 

 

 

Riktad annonsering

Vi på Social Media Work Group tror att er idealkandidat inte letar jobb aktivt, utan redan finns på en annan arbetsplats. Vi tar därför er annons dit kandidaten befinner sig – i sociala medier.                                                      

 

 

Facebook Branding

Vi hjälper er att framstå som en arbetsgivare i framkant på sociala medier. SMW Group bygger upp er karriärsida på Facebook efter ert varumärke och grafiska profil. En tydlig och rättfram väg att nå rätt kandidater via nyhetsflödet på Facebook.                                                                                

 

Landningssida

SMW Group producerar en unik landningssida för att stärka ert varumärke som arbetsgivare och ser till att fler kandidater attraheras av er annons. Till varje köpt annonsplats ingår produktion av en job-brandingsida. Vi erbjuder Sveriges smidigaste mobilansökan med direktkoppling till era rekryteringssystem och ansökningsformulär.

 

Livestatistik

Vi ger er ett egenutvecklat program för livestatistik. Det gör det enkelt att följa er rekryteringskampanj varje dag. Extra funktioner som historik och ad-boost-options finns tillgängliga. SMW Group maximerar ert rekryteringsvärde på sociala medier.

 

Jobbapplikation

Med en enkel och iögonfallande applikation kan ni visa upp lediga jobb på er Facebooksida. Lediga tjänster kan sökas direkt via mobil, dator eller surfplatta direkt från Facebook. Vi skapar applikationen unikt för varje samarbetspartner.

 

Retargeting

Genom vår huvudteknik – retargeting – påminner vi era kandidater om att ansöka även när de lämnar sina sociala medier. Framtida annonser kommer att följa personer som visat intresse kring era tjänster. Det skapar en igenkänningsfaktor inom målgruppen!                                                          

Kontakta oss för en kostnadsfri presentation samt mer detaljerad information om våra tjänster.